مدت دوران نگهداری آب آشامیدنی چقدر است؟ آیا آب خراب میشود؟ بهترین پیاله برای نگهداری آب در یخچال کدام است؟ آیا آب جوشیده و آب معدنی تاریخ انقضاء دارند؟ آیا آب خراب میشود؟
باتوجه به شیوه نگهداری آب آشامیدنی، آب هم ممکن هست خراب شود. ممکن می باشد به هر دلیلی مجبور به ذخیره آب شوید، بهتر است بدانید که هر نوع آب آشامیدنی تاریخ انقضاء داشته و طرز مراقبت نیز به جهت هر آبی متفاوت است. آب را نباید بیش از ۶ ماه محافظت کرد. آبهای گازدار نیز به استدلال این که به مرور روزگار گازهای باطن آب به مرور آزاد میشود طعم آنان تغییر و تحول کرده و مصرف آنها در مراقبت بلند مدت توصیه نمیشود.
آب شیر هم به عامل این که در مجاورت دی اکسید کربن هوا قرار دارااست به مرور طعم کهنگی و ماندگی به خویش میگیرد. بهتر می باشد آب در ظروف سربسته و در محیطی ظلمات و خشک مراقبت شود که زودتر از انتظار خراب و یا غیرقابل به کار گیری نشود. خرید اینترنتی آب معدنی و آشامیدنی با تحویل رایگان
مدت دوران حفظ آب معدنی چه میزان است؟
آب در باطن بطریهای پلمپشده که طی دستورالعملهای استاندارد تهیه شده باشند ماندگاری نامحدودی دارند. البته در قوانینی که در سال ۸۰ میلادی و پس از آن اوضاع شد، خوب تر هست که تاریخ انقضاء بطریهای آب آشامیدنی و آب معدنی اکثر از ۶ ماه نباشد؛ چرا که پلاستیک BPA (بیسفنول ای) و بقیه موادشیمیایی که برای تولید بطریهای پلاستیکی گزینه استفاده قرار میگیرد، ممکن میباشد پس از ۶ ماه در آب آزاد شده و برای سلامتی انسان مضر باشد. آب غنی شده از اکسیژن اکساب و کلیه بطریهای آب ماندگاری بالایی دارند البته در صورتی که بیش از ۶ ماه از تولید آن قبلی باشد نباید آن را مصرف کرد.
بهترین ظرف برای حفظ آب در یخچال چیست؟
ظروف پلاستیکی برای محافظت آب در سردخانه مطلوب نیستند! بطریهای پلاستیکی اساسی ترکیبهای پلیمری میباشند و در اثر ساییدگی و خمشدگی از خود منومر آزاد میکنند. به عامل اینکه در زمان فریزکردن آب در بطریهای پلاستیکی، آب به بدنه فشار وارد می کند ممکن میباشد مونمرها در آب آزاد شوند که برای تندستی انسان مضر و خطر آفرین هستند. درصورتیکه سردخانه شما حیاتی آبسردکن است، سعی کنید که هر دو روز آب داخل آبسردکن را تعویض نمایید چرا که جنس مخزن آب، باطن یخچال از پلاستیک است.
بهترین ظروف به جهت حفظ از آب شامیدنی در یخچال فریزر به کارگیری از بطری پلیپروپیلن، ظروف استیل و شیشهای شفاف هستند. بطریهای پلیپروپیلن بازیافت سریعتری داراهستند ولی عمر آنها نسبت به ظروف شیشهای و استیل کمتر است. تلاش نمایید آب را در باطن ظروفی حفظ نمایید که سر بسته باشد. محافظت آب در ظروفی که درب ندارند سبب میگردد که حساس بوی مواد غذایی دیگر مخلوط شده و آب، طعمدار شود. هر تعدادی که ممکن هست آبی که در فریزر به واسطهی بوی مواد غذایی طعمدار شده، میکروبی نباشد ولی نوشیدن چنین آبی لذتبخش و گوارا نیست. به این استدلال استعمال از گالن آب معدنی پیشنهاد میگردد